Sidor

Det senaste från Instagram

torsdag 1 december 2011

Stor väggklocka

Mycket i vår moderna värld handlar om tid och klockor finns i alla möjliga tänkbara utföranden. Armbandsur köps idag mest för att det är ett vackert smycke, mer än att enbart vara funktionellt med avseende på att visa tid. Mobiltelefonernas allt mer utökade användningsområde gör att de ersätter ett antal produkter, däribland armbandsuret.

När det gäller klockor inomhus finns även dessa i modeller som visar avsevärt myckt mer än enbart tid och man kan även välja om man vill att informationen skall visas på display eller projiceras på vägg eller i tak. Trots det stora utbudet som gör att det finns en klocka för alla, så kan jag tycka att det är riktigt skönt att slippa se den aktuella tiden ibland. Det fanns en period då det skulle finnas klockor i var och varannat rum, men den trenden försvagas allt mer. I köket däremot. Där har nog de flesta en klocka.

I vårt kök skulle jag gärna vilja ha en stor väggklocka på väggen ovan kyl och frys. Just den väggen blir relativt hög då den ansluter mot ett ryggåstak. Länge var jag inne på en klocka med lösa siffror och köpte en till det hus vi bor i idag. Jag är jättenöjd med klockan, men nu lutar det mer mot en klocka med en gammaldags och mer ombonad känsla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar