Sidor

Det senaste från Instagram

torsdag 30 augusti 2012

Baden Baden i svart

Nja, det kanske inte är väder för att köpa utemöbler just nu, men det är helt klart säsong! Så här på hösten (visst är det väl höst nu?) och även tidigt på våren så säljer många butiker ut delar av sitt kvarvarande sommarsortiment. 
På önskelistan till nya altanen, som det för övrigt skissas för fullt på, står bland annat fyra Baden Baden i svart. Helst med nackkudde. Den här typen av stolar är underbara att luta sig tillbaks i och njuta av solen eller bara att ta en vilopaus och slumra till i efter middagen. Nu i sommar har vi haft fullt upp med husbygge så timmarna i solen har inte varit många till antalet. Däremot så hoppas vi på desto fler kommande sommar och varför inte i varsin solstol?

Baden Baden i svart

Trademax har kampanj på ovanstående stol till ett bra pris så jag är sugen på att klicka hem fyra stycken. Har man en blogg så kan man få ytterligare rabatt så varför inte ta tillfället i akt och förbereda inför nästa sommar?

Förutom solstolar så finns det funderingar på att ha en lounge-grupp i konstrotting på altanen. Vi har en utemöbel i just konstrotting idag och är jättenöjda med den, men den fungerar mer som matplats. Vore det inte skönt att kunna sjunka ner i en fåtölj eller soffa med divan efter kvällsdoppet? Eller varför inte med en värmande irish coffee och en filt en fin höstkväll? Min syster beställde en soffgrupp från Trademax i våras och jag kan intyga att de är väldigt sköna att sitta i. I samband med ett barnkalas tidigare i sommar var det helt klart den mest populära sittplatsen för föräldrarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar