Sidor

Det senaste från Instagram

fredag 9 augusti 2013

Så kom regnet

Sommaren har varit helt fantastisk med all den sol och värme som vi haft. Först nu i början av augusti så kom regnet och om det än bara verkar vara tillfälligt så passade vädergudarna på att tömma samtliga av sina depåer och det under bara några minuter. Jösses vilka regnskurar vi fick härom dagen!

Vatten, vatten och åter vatten

Hängrännorna svämmade över och från ränndalarna forsade vattnet ner... på vårt provisoriska tak över pergolan! Fram med sopkvasten för att försöka få bort vattensamlingarna. MÄNGDER med vatten vill jag lova och inte rann det ner där vi hade tänkt heller utan den som stod lite i vägen fick, ja ni förstår, en rejäl dusch! Som ni ser på bilden ovan så fick också tvätten sig en extra sköljning ;)

Barnen sprang in i huset och ropade "Mamma, mamma, vi ser ju inte ens ut genom fönstren!" Jag önskar att vädergudarna även hade fönsterskrapor och inte enbart obegränsat med vatten att kasta på fönstren. Mutter, mutter, mutter...

Till en början var det mysigt att sitta under
presenningen och lyssna till hur regnet smattrade

Regnet har även sinkat oss lite i arbetet med gräsmattan på framsidan av huset, men idag så skiner solen igen och grävmaskinen arbetar för fullt!

En annan sak. Jag har ju inte visat er några bilder från vårt altanbygge förrän nu. Vill ni se mer så dyker det upp i ett inlägg här på bloggen inom kort :)

2 kommentarer:

  1. Ja de senaste regnskurarna har verkligen gett oss mycket vatten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det verkar bli mer nu i slutet av veckan. Perfekt när vi ska ha barnkalas. NOT!

      /Cecilia

      Radera