Sidor

Det senaste från Instagram

lördag 25 augusti 2012

Svarta vitvaror beställda

Regn, regn, regn och åter regn. Ja, för inomhusarbetet spelar det ingen som helst roll, men våra två små prinsessor tycker inte att byggplatsen är värst kul en regnig helg. Vi bytte helt enkelt ut hammare och spik mot ansiktsmålning och vitvaror!

Jan-Es önskemål har länge varit svarta vitvaror. Kombinationen av ett vitt lantligt kök med moderna svarta vitvaror tycker vi är jätteläcker! Urvalet av tillverkare minskar drastiskt när man letar efter svarta vitvaror. Stora kedjor kan man i stort sett glömma. Valet föll på Husqvarna med sitt superkabinett, en rekommendation vi fått innan. Här kan ni läsa mer om kylskåpet och frysskåpets olika funktioner och finesser. 

Svarta vitvaror från Husqvarna

 Insidan av QT3560K respektive QR2560K

Funktionen är väldigt viktig när det kommer till vitvaror, men visst spelar även utseendet stor roll?! De svarta skåpen ovan föll oss i smaken med sitt längsgående handtag och sin praktiska fotpedal. Sedan hade vi inte haft något emot att ha en mer stilren front utan den stora LCD-displayen, men ville vi ha svart så fick det bli med synlig display. Visst fanns det andra, men då tappade vi bland annat grönsakslådan på skenor, filtret som absorberar aromer och det jämna luftflödet i kylen. I frysen skulle vi ha gått miste om självavfrostningen. Vi får helt enkelt leva med att tekniken även syns på utsidan ;) 

Ni som följer Villa Nystuga på Facebook har sett att det hänt mycket sedan midsommar. Igår kom plasten och all läkt upp i ryggåstaket, men innan gipsen ska på plats så är det lite trixande med boxar mm för de spotligths som ska upp. Även stjärnhimmeln kräver en hel del tankearbete. Sedan, inte minst, ska spiroröret för fläktkåpan i köket monteras och isoleras (urk för isolering). Japp, vi har bestämt oss för fläktkåpa, men frågan är om den ska vara svart eller vit? Imorgon får ni se bild på modellen vi valt och kom gärna med era tankar kring färgval!

Sist, men inte minst, vill jag passa på att ge personalen på ELON Richarson's i Karlstad en stor eloge! 5 plus för kundbemötande, kompetens och service. Vi tog in offert från andra butiker, men då priserna inte skiljde sig nämnvärt var det just personalen som fällde avgörandet. Att de sedan gick ner och matchade de lägsta priserna vi fått på andra offerter gjorde oss än mer nöjda. Även om man inte har kontakt med butiken mer än vid inköpstillfället, såvida varorna inte går sönder, så känns det viktigt hur man bli bemött, att personalen kan sin sak och att de är serviceinriktade. Vi lyfter på hatten för er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar