Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 4 april 2016

Välkomna bockarna Sven och Olof


Elsa var visst inte tjock enbart på grund av hö. Nej, i morse födde hon två bockar och av färgen att döma är det ingen som helst tvekan om vem som är den stolta fadern!

Runt klockan 06 i morse gissar vi på att bockkillingarna kom till världen. När vi kom ut i ladugården strax innan 06.30 var killingarna fortfarande väldigt blöta och navelsträngarna satt kvar. Mamma Elsa tittade förvånat på oss som om hon ville säga "Ja, inte vet jag. Helt plötsligt så kom de bara ut?!"

Våra barn fortsatte att döpa getterna efter Disney-tema och den här gången blev det Sven och Olof från filmen Frost. Helt vita ser de nästan ut som lammungar och de är otroligt söta!






Precis som när Simba och Rapunzel föddes i början av året så har vi killingarna och den nyblivna modern i ett separat bås. På så vis får de lugn och ro och det känns extra viktigt när Elsa är förstföderska. På bilden ovan ser ni den stolta fadern, Christoffer. En otroligt snäll bock som alltid ser så där glad ut, vilken han också är! Vi får hoppas att Olof och Sven tar efter mer än bara hans färg.


Killingarna Simba och Rapunzel känns helt plötsligt väldigt stora nu när deras kusiner kommit till världen. Simba är dessutom jättenyfiken på de små liven i båset bredvid. Vem vet, kanske kommer han att viska skräckhistorier om kastrering för dem framöver ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar